Možnosti plačila

Možnosti plačila

Spletna trgovina DT Boutique, Darja Ladič s.p. omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju: Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate kupnina+strošek odpreme blaga v vrednosti 3,20 EUR+provizija (1,05€) za položnico UPN po ceniku Pošte Slovenije. Pri plačilu po predračunu provizije ni!

 

  • plačilo po predračunu  na TRR  Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi, boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

 

Kako opraviti nakazilo na TRR podjetja?

NAVODILA ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU

ZNESEK: vpišite znesek
KODA NAMENA: OTHR - drugo
NAMEN: Plačilo naročila št. (npr. 1000 )
BIC KODA: KBMASI2X

IBAN: SI56 0463 5011 4576 945

Referenca: SI 00 (vpišite datum, npr. 30-4-2020)


NAZIV: DT Boutique, Darja Ladič s.p.
NASLOV: Finžgarjeva ulica 21
KRAJ: 2250 Ptuj

DRŽAVA: Slovenija


Naročene artikle vam bomo poslali v roku 1 - 3 dni po prejemu kupnine. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

 

  • prek storitve PayPal  Možnost plačila s kreditnimi karticami, kot so: Visa, Mastercard, AmericanExpress. Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na PayPal stran. Po uspešno opravljenem plačilu boste avtomatsko preusmerjeni nazaj v našo trgovino, če je plačilo prejeto, naročilo obdelamo in ga odpošljemo.

  • PayPal je plačilni sistem, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila in je nadomestek za plačilo s kreditnimi karticami. Z njim je omogočeno plačev,anje 24h na dan. Prednost plačila s PayPalom pa je v tem, da ne rabite podajati informacij o vaši kreditni kartici pri nas.

    Plačilo je izvršeno takoj in bo v sistem zabeleženo prejeto plačila, v kolikor ne boste prekinili ali imeli nezadostna sredstva na računu.

    Za plačevanje preko Paypal računa ni potrebno biti registriran in je možno za vsakogar, ki ima KREDITNO ali DEBETNO kartico.